Creating a picture wall with Desenio (+ discount code!)

Creating a picture wall with Desenio (+ discount code!)


Nederlands

Sinds we zijn verhuisd naar onze huidige woning dachten we al aan een fotowand, maar op de een of andere manier kwam het er nooit van. Dus toen Desenio me vroeg om posters op hun site te bestellen, wist ik gelijk dat dit onze kans was. Als je Desenio nog niet kent, is het zeker de moeite waard om even rond te kijken! Deze webshop verkoopt veel verschillende poster designs, er is echt voor iedereen wel iets te vinden. Ook vind je verschillende soorten lijsten, wel zo handig! Mijn favoriet is de posterhouder die wij gebruikten voor onze blad-poster.

Ik vind het erg leuk om een persoonlijke touch aan mijn interieur te geven en denk dat deze fotowand veel van mij en Scott laat zien. We zijn beiden gek op New York, houden van grappige quotes en typografie en tja.. Vogue en Prada spreken voor zich, toch? Ik ben ontzettend blij met deze toffe fotowand, het is echt een eyecatcher als je binnenkomt.

En hier is het goede nieuws: Ik mag jou 25% korting geven op je bestelling bij Desenio! Dit is dus je kans om ook zo’n mooie fotowand te maken of je huis op nieuw te decoreren. Gebruik deze code bij het afrekenen: adashoffash25 (let op: alleen geldig van 7 – 9 maart). Ik ben benieuwd wat jij ervan maakt, tag me vooral in het resultaat zodat ik deze kan zien!

English

Ever since we moved into our current home we’ve been thinking of getting a picture wall, but for some reason we never got around to making one. So when Desenio invited me to shop on their website for some posters, I knew this was our chance! If you don’t know Desenio yet it’s definitely worth checking out. They sell loads of posters in different designs, so there’s something for everyone. Plus they have a lot of frames to choose from, I especially love the poster holder we used on our leaf poster.

I love adding a personal touch to my interior and think this picture wall really reflects me and Scott. We loved our trip to New York, have a knack for cute quotes & typography and I think the Vogue and Prada posters speak for themselves. I’m so happy we finally have this cool wall, a nice eyecatcher when you enter the room.

Now here’s the good news: I can give you 25% off your order at Desenio! So here’s your chance to create that picture wall or redecorate your place. Use this code at check-out:  adashoffash25 (valid 7-9 March). Can’t wait to see what you create, please tag me in the result if you order something!

Follow: